Jobba hos oss

Vi söker just nu en Servicerådgivare / Kundmottagare

Vi söker dig som trivs att arbete i högt tempo med glada arbetskamrater. Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har god datorvana.

Din profil

Språkkrav: Svenska (meriterande), Engelska • Körkort: B

Dina arbetsuppgifter

Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!

Om anställningsvillkoren

Vi tillämpar provanställning • Anställningsform: vanlig anställning ,tillsvidare ,heltid • Lön: fast månads- vecko- eller timlön

Om Arbetsplatsen

Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.

Kontaktinformation och ansökan

Kontaktperson: Mikael Jonasson
E-post: mikael.jonasson@turebergsbilcenter.se • Telefon: 08-510 052 73

Skicka ansökan till: kundmottagare@turebergsbilcenter.se

OBS! Sök jobbet senast den 1 december 2017