Jobba hos oss

Vi söker Hallvärd till vår
anläggning i Upplands Väsby

Vi söker Dig som har erfarenhet från serviceinriktat arbete. Du har bra ordning & reda, är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort fodras. Perfekt jobb för dig som studerar och är intresserad av denna bransch.

Läs mer och sök jobbet på arbetsformedlingen.se.

Vi söker fordonstekniker,
bilmekaniker, personbilsmekaniker

Vi söker dig som har god känsla för service och problemlösning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och satsande företag. Urval och intervjuer sker löpande.

Din profil

Meriterande: Gymnasial utbildning – Teknik och teknisk industri.
Körkort: B

Anställningsform

Vanlig anställning , tillsvidare , heltid LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu personlig servicetekniker till vår anläggning i Barkaby. Vi söker dig som har god känsla för service och problemlösning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder dig det senaste inom biltekniken, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och satsande företag.

Om Arbetsplatsen

Turebergs Bilcenter är en del av koncernen Turebergs Bilcenter / Stilbil AB. Vi finns i två anläggningar i norra Storstockholm, en i Barkarby och en i Upplands Väsby. På nybilsförsäljningen representerar vi Hyundai, Suzuki och Isuzu. På verkstan representerar vi även Kia, Mitsubishi, Subaru och Fiat transport. På anläggningen i Väsby har vi även komplett skadeverkstad.

Kontaktinformation och ansökan

Kontaktperson: Mikael Jonasson
E-post: mikael.jonasson@turebergsbilcenter.se • Telefon: 08-510 052 73

Skicka ansökan till: bilmekaniker@turebergsbilcenter.se

Vi söker Bilrekondare

Hej nu söker vi en ny medarbetare till vår anläggning i Barkarby. Du har flera års erfarenhet av bilrekond. Vi söker Dig som har erfarenhet från serviceinriktat arbete. Du har bra ordning & reda, är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort fodras.

Läs mer: rekondare barkarby – PDF (517 KB)

Vi söker biltvättare

Hej nu söker vi en ny medarbetare till vår anläggning i Upplands Väsby. Vi söker Dig som har erfarenhet från serviceinriktat arbete. Du har bra ordning & reda, är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort fodras.

Läs mer: biltvättare väsby – PDF (518 KB)

Vi söker kundmottagare

Vi söker servicerådgivare / kundmottagare till vår anläggning i Upplands Väsby. Nu söker vi dig som har bra kunskap om bilar, gärna arbetat som tekniker exempelvis. Tjänsten kräver att du har arbetat med liknande arbete tidigare och är bekväm med att hantera datasystem samt att ha många bollar i luften. Du kommer att arbeta i ett glatt gäng med sedvanliga kundmottagaruppgifter, svara i telefon, boka in jobb, skapa arbetsordrar etc. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Företaget erbjuder Dig det senaste inom biltekniken, goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas i ett växande och nysatsande företag. Vi satsar på Dig om Du är rätt person för oss!

Läs mer: kundmottagare – PDF (537 KB)