» Om oss

Turebergsbilcenter grundades av Leif och Rolf i början av 90-talet och hade sin lokal i Sollentuna där de hade verkstad och plåt. När Stilbil köptes av Rolf, Mikael och Bo flyttades Stilbil och Turebergs bilcenter samman och kunde erbjuda sina kunder en fullserviceanläggning. Året var 2009 då de valde att flytta hela verksamheten från Malmvägen till Åsvägen i Upplands väsby för att kunna erbjuda våra kunder allting i bilväg under ett och samma tak med bilförsäljning, verkstad, skadeverkstad, lackering, bilglas samt hyrbilar.

Stilbils historia börjar lite tidigare, som första Hyundai återförsäljare i Sverige startades Stilbil redan 1970 men det var först 1990 som de skrev på avtalet tillsammans med Hyundai Bilar AB. Stolt återförsäljare som fick ett ärofyllt pris 2013 som årets bästa återförsäljare! Mycket tack vare att Stilbil och Turebergsbilcenter satsade med en helt ny topp modern anläggning år 2012!

Idag har Turebergsbilcenter och Stilbil två anläggningar i Stockholm. Huvudanläggningen i Upplands Väsby stod klart 2012. ”Vi valde att satsa på en till filial för att utöka vår verksamhet ytterligare, år 2015 hade vi invigning på vår filial i Barkarby.”

Hösten 2017 slog vi upp portarna för att börja sälja ett av Sveriges mest omtyckta bilmärke, nämligen Kia. Det är vi stolta över för vi vet att förutom att Kia är en av favoriterna bland oss så håller de god kvalité och körglädje också. Vi har länge varit auktoriserade för Kia på verkstaden vilket gör att vi har god kännedom på Kia som produkt. Stolta är vi också för att vi nu kan erbjuda våra kunder en bra och personlig Kia verkstad och återförsäljare även på vår anläggning i Barkarby.

Stilbil började redan sin resa i början av 70-talet och hade då sin butik på Malmvägen i Sollentuna. År 2007 köptes Stilbil av Rolf Larsson, Bo Alm och Mikael Jonasson. Bosse är idag försäljningschef för Stilbil AB. Mikael är idag verkstadschef för Turebergsbilcenter och har en lång erfarenhet från bilbranschen då hans resa började som billackerare. Rolf som idag är VD i företaget, har varit i bilbranschen i hela sitt arbetsliv och började redan på tidigt 80-tal på verkstadssidan och har arbetat sig uppåt hela vägen.

Vi är idag ca 35 anställda inom Stilbil och Turebergsbilcenter som tillsammans bedriver vår verksamhet framåt, vi är Auktoriserad för Hyundai, Suzuki, KIA, Subaru, Isuzu, Fiat professionell samt Peugeot, Mazda och Mitsubishi på skadesidan.

Välkommen till din personliga verkstad!

Kontakta oss

Välkommen till våra anläggningar i Upplands Väsby och Barkarby.

Öppettider

Här finner du våra ordinarie öppettider med reservation för eventuell ändringar.

Hitta hit

Vi erbjuder hyrbilar för transport till och från verkstaden. Vår anläggning i Barkarby ligger bara [...]

COVID 19

Vi har öppet för dig Stilbil & Turebergs Bilcenter säkerställer att vi har en trygg miljö för [...]

Aktuella tjänster just nu

Vi söker dig som har god känsla för service och problemlösning.

Integritetspolicy

Information om behandling av personuppgifter vid köp av bilar, tillbehör samt verkstadstjänster. 1. [...]

Vi växer!

Aftén köper Stilbil och Turebergs Bilcenter och utvidgar sin verksamhet i norra Stockholm. Afté [...]