COVID 19

Vi har öppet för dig

Stilbil & Turebergs Bilcenter säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och kollegor. Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället. Vi kommer att anpassa öppettider kontinuerligt enligt rådande tillstånd dag för dag.

Våra aktuella öppettider

Vår personal

Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma. Vi hälsar inte heller på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten

För att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska provköra eller hämta en bil kan vi mötas utanför anläggningen, om du inte önskar gå in i bilhallen. Ring oss först och avtala tid så löser vi det. Samma om du ska lämna eller hämta bil vid verkstadsbesök. Våra kundmottagare eller säljare har också ökat sin tillgänglighet via telefon samt FaceTime och kan diskutera affärer på distans. Ring eller mejla oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Har du några frågor kan du höra av dig till oss via info@stilbil.se eller ringa oss på 08-51005200