• Vi är specialiserade på allt som rör din Hyundai
  försäljning, service, reservdelar, försäkringsskador, glasskador, bilvård och däckhotell

» Boka service för din bil

Fyll i formuläret nedan för att boka service för din bil hos oss.

Boka verkstadsbesök

» Att serva din bil hos oss

Vi är experter på just din bil!

Vi utför alltid service och reparation med tillverkarens originaldelar och enligt biltillverkarens senaste rekommendationer.

Vi hanterar eventuella garantiarbeten och tekniska uppdateringar. I samband med service kontrollerar vi även om det finns några mjukvaruuppdateringar och uppdaterar dessa helt kostnadsfritt.

I Upplands Väsby är vi auktoriserade för Hyundai, Suzuki, Kia, Isuzu, Subaru, Fiat Professional samt Peugeot, Mazda och Mitsubishi när det gäller skadeverkstad. Vår skadeverkstadsavdelning är specialiserade på försäkringsskador till din bil.

I Barkarby är vi auktoriserade för KIA och Suzuki.

                            

» Däckhotell

Är du trött på att släpa dina smutsiga bildäck fram och tillbaka till bilverkstan?

Checka in dina däck på vårt däckhotell istället! Vi tvättar och förvarar era däck tills det är dags att byta dem åter igen. Enklare och smidigare kan det knappast bli.

Läs mer om vårt Däckhotell och se priser

» Skadeverkstad

Turebergs Bilcenter AB är auktoriserad skadeverkstad för bilmärkena: Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Kia, Fiat, Hyundai, Suzuki, Isuzu och Mazda.

Här på vår webbplats kan du boka tid för skadebesiktning direkt online. Det finns också en funktion där du kan följa din bil under reparationsprocessen.

Under reparationen erbjuder vi hyrbil och vi är godkända av samtliga försäkringsbolag.

» Bilvård

Bilvård – Känslan av en ny och ren bil

Passa på att få bilen tvättad/rekondad när du lämnar in bilen hos oss. Glöm ej att ta hand om bilens yttre då bilen utsätts för påfrestningar under Sveriges årstider. Påfrestningar som beror på sol som bleker, träd som fäller, fåglar som spiller, mygg som fastnar, saltet från vägarna, damm och grus.

Är du VIP Kund hos Stilbil erbjuder vi alltid en nytvättad bil i samband med service.

Läs mer om Bilvård och se våra priser

» Glasmästare, Glasskador

Turebergs Bilcenter AB är glasmästare för bilmärkena:
Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Kia, Fiat, Hyundai och Suzuki.

Det innebär att vi byter vindrutor samt lagar stenskott på din bil och vi är godkända av samtliga försäkringsbolag.

Läs mer om Glasskador och se våra priser

 

» Hyundaikortet

Gör upplevelsen med din Hyundai ännu bekvämare, ännu förmånligare och ännu mer bekymmersfri tillsammans med Hyundaikortet – ett kort laddat med förmåner skräddarsydda för just dig som Hyundaiägare. Med Hyundaikortets förmånliga kreditgräns (upp till 50 000 kr) behöver du inget annat kort.

 • Ett kort för alla dina köp, Ingen årsavgift
 • Poäng på alla köp över hela världen, Dubbla poäng hos Hyundai
 • Delbetala räntefritt hos Hyundai
 • Tanka bekymmersfritt hos Preem
 • Upp till 8 veckor räntefri kredit
 • Förmånligare service
 • Res tryggare
 • Rabatt på Choice Hotels
 • Rabatt på Interhome

Läs mer om Hyundaikortet här

» Hyundai bilförsäkring

Hos Hyundai får du som bekant mycket bil för pengarna. Men försäkringen då? Hyundai har i samarbete med Folksam tagit fram en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar. Hyundai Försäkring är en bilförsäkring med extra mycket innehåll.

Läs mer om Hyundai Försäkring här

» Hyundai Originaltillbehör

Hyundai Originaldelar tillverkas enligt Hyundais specifikationer för att hålla lika hög kvalitet som din bil. Alla originaldelar konstrueras enligt högt ställda kvalitetskrav och genomgår noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. De är grundligt utprovade för att fungera optimalt tillsammans med bilens övriga delar och ge dig högsta säkerhet, livslängd och prestanda.

Hos oss hittar du det mesta med anknytning till din Hyundai. Inte bara bildelar, utan allt från GPS-utrustning och multimedia till spolarvätska, aluminiumfälgar, styling, motor- och kupévärmare, däck och kompletta vinterhjul. Våra tillbehör är utprovade för just din Hyundai. Vi har ofta prisvärda kampanjerbjudanden till din Hyundai.

» Hyundai har 5 års nybilsgaranti

Du får 5 års nybilsgaranti inklusive fri körsträcka. Du kör alltså
din Hyundai hur långt du vill i 5 år med fullständiga nybilsgarantier. I praktiken innebär det att om något går sönder utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar vi det åt dig kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din bil servats och skötts enligt rekommendationerna i Hyundais garanti- och servicebok.

5 års vägassistans

Med Hyundai Vägassistans blir ditt bilägande tryggare. För om du skulle få
 fel på bilen när du är ute på vägarna kan du räkna med att vi i första hand kommer utföra reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai kostnaderna. Tar problemet mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller
flyg. Vägassistansen gäller kostnadsfritt
i hela Europa. Om det behövs betalar Hyundai kostnaden för hyrbil och eventuell hotellvistelse – för alla bilens resenärer.

5 års fria kartuppdateringar

Hyundai MapCare – När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum.