Hyundai har 5 års nybilsgaranti

Du får 5 års nybilsgaranti inklusive fri körsträcka. Du kör alltså
din Hyundai hur långt du vill i 5 år med fullständiga nybilsgarantier. I praktiken innebär det att om något går sönder utöver de vanliga slitagedelarna, så lagar vi det åt dig kostnadsfritt. Förutsättningen är förstås att din bil servats och skötts enligt rekommendationerna i Hyundais garanti- och servicebok.

5 års vägassistans

Med Hyundai Vägassistans blir ditt bilägande tryggare. För om du skulle få
 fel på bilen när du är ute på vägarna kan du räkna med att vi i första hand kommer utföra reparation på plats. Om en låssmed måste anlitas, ett bilbatteri laddas eller nytt bränsle transporteras, betalar Hyundai kostnaderna. Tar problemet mer än en timme att lösa, får du och ditt ressällskap fortsätta er resa med hyrbil, tåg eller
flyg. Vägassistansen gäller kostnadsfritt
i hela Europa. Om det behövs betalar Hyundai kostnaden för hyrbil och eventuell hotellvistelse – för alla bilens resenärer.

5 års fria kartuppdateringar

Hyundai MapCare – När du lämnar in din bil på underhållsservice hos en auktoriserad verkstad ingår även en kontroll och eventuell uppdatering av ditt Hyundai-navigationssystem till den senaste kart- och mjukvaruversionen. Helt gratis! Servicen gäller 5 årliga uppdateringar räknat från bilens första registreringsdatum.